SANATÇILARIN ÇALIŞMA MASALARI NASIL GÖZÜKÜR?

SANATÇILARIN ÇALIŞMA MASALARI NASIL GÖZÜKÜR?


İlham perilerinin evi


Washington’da ikamet eden fotoğrafçı E. Brady Robinson, vaktini kişisel sanat projeleri (sanat için sanat) ve ekmek parasını çıkardığı projeler (halk için sanat) arasında kardeş payı ediyor. Fotoğraf konusunda mektepli olan Robinson, şu sıralar rastgele bir fotoğraftan kitaba dönüşen Art Desks projesi için methiyeleri kabul ediyor.

Jessica Van Brakle, sanatçı

CulturalDC’nin çalışanlarını fotoğraflayacağı gün, bir çalışanın masasını fotoğraflayan Robinson’ın sanatçı içgüdüleri harekete geçiyor ve bir masayla başlayan serüven 57 masa ile bitiyor. Robinson, sanatçı, küratör, sanat simsarı, müze yöneticisi, sanat eleştirmeni ve sanata herhangi bir yerinden dokunanların çalışma alanlarını fotoğraflıyor ve yaratıcı bir dünyaya herkesi buyur ediyor.

Anthony Dihle, sanatçı

Victoria Gaitan, fotoğrafçı

Her bir kare için zaman, alan ve ışıkla boğuştuğunu söyleyen E Brady Robinson, kompozisyon yaratmaya çalışmıyor ve önündekini en samimi şekilde yansıtmayı hedefliyor. İnsanları işlerinden alıkoymamak için bir kareye maksimum 20 dakika harcayan fotoğrafçı, ilhamla beslenen sanatçıların yemeklerini asla bölmüyor.

Eric Thor Sandberg, ressam

Philippa Hughes, The Pink Line Project‘in kurucusu

Projenin tamamı için sizi buraya, kreatif bir çalışma alanı görmek için sayın Robinson’ı da Play Tuşu ofisine alalım.