SEDA SAYAN BY REQUEST

SEDA SAYAN BY REQUEST


Sen kimsin Metallica?


Play Tuşu’nu Posta Gazetesi’nin magazin departmanı sanarak, bir iki yıldır basın bülteni gönderen bir PR şirketi var. Gelen acayip basın bültenlerinin başlıklarına zerre dokunmadan aşağıdaki gibi sıralıyorum, imla hataları benden kaynaklı değildir:

– HAKAN ALTUN’DAN ULUDAĞ ‘DA MANGAL KEYFİ… / Fotograflar – Montaj Görüntüler ve BB

– Müzik piyasasının ağasıyım… Beni benden başka kimse yıkamaz! / Fotograf ve Montaj için Görüntü LİNK !!!

– FATİH İDDALI KONUŞTU…ULUDAĞ’IN MESSİ’Sİ! FATİH ÜREK !! / Görüntüler – Foto – BB

Bugün gelen “SEDA SAYAN HAYRANLARI HANGİ ŞARKIYI İSTERSE ONU SÖYLEYECEK” basın bülteni ise; “Ulan ben seni bir yerden tanıyorum.” dedirtti. Kafa karıştıran basın bültenini biraz incelediğimde, Kral TV’nin Metallica ve Seda Sayan’ı aynı paralel evrende buluşturduğunu anladım.

13 Temmuz 2014’te kafaya “Metallica” bandı takarak İTÜ Stadyumu’nda canlı izlediğimiz Metallica, son turuna Metallica by Request adını vermişti. Kapitalist metalin bayrak sallayanı Metallica, bütün tur boyunca bilet alan hayranlarından konserdeki çalacakları şarkıları seçmesini istemişti, İstanbul listesi de şöyle belirlenmişti.

Seda Sayan da 20. albümü için konsept düşünmeye biraz üşenerek Metallica’nın konseptini şöyle bir yan cebe atmış. Kral TV’nin sitesinde yer alan anketi dolduracak hayranlarından gelecek isteklere göre albümünü şekillendirecek Seda Sayan’a yeni işlerinde biraz Blur, Daft Punk ve Beyoncé’nin de albüm tanıtım konseptlerini incelemesini önererek, günün acayip basın bülteni duyurusuna son veriyoruz.

Napster’a çelme takıp yerdeyken de uçan tekme atan Lars Ulrich’in kulağına giderse güzel kavgalı günler görürüz. Aşağıdaki gibi bir şeyin Ulrich’e yapıldığını görür müyüz? Bütün ülkenin tiner çekmiş gibi gezdiği günlerdeyiz, neden olmasın?