SİZİN İÇİN ARKADAŞINIZDAN BORÇ İSTEYEN UYGULUMA

SİZİN İÇİN ARKADAŞINIZDAN BORÇ İSTEYEN UYGULUMA


Bankalara faiz ödeme dönemi sona eriyor mu?


Ay sonu gelmiş, aniden nakit paraya ihtiyacınız oluyor ve utangaç, naif kişiliğiniz arkadaşlarınızdan borç istemenize mani durumda. Başınıza sık sık gelen bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Siz de anında denize düşen yılana sarılır deyip hemen kredi kartıyla ciddi düşünüp, nakit para çekmek üzere en yakın bankamatiğe gidenlerdenseniz, bu uygulama tam size göre.

Puddle isimli mobil uygulama, sosyal medya hesaplarınızı senkron ederek aynı uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla beraber ortak bir havuz oluşturuyor. Bankalara ekstra para ödemek yerine ortak havuzdaki arkadaşların birbirinin arkasını kollaması üzerine dayalı uygulamanın mantığı çok basit. Havuza koyduğun paranın en fazla 5 katını çekebiliyorsun. Yani havuza 10 Lira atarsınız, o ay en fazla 50 Lira borç alabilirsiniz. Dostlarınızla açtırdığınız ortak banka hesabı gibi düşünebileceğiniz bu uygulama, aldığınız borçları 3 veya 6 taksitle ödeme imkanı da sunuyor.

İndirelim de kim dost kim düşman görelim derseniz, hiç yeltenmeyin deriz çünkü Puddle şimdilik yalnızca Amerika’da hizmet vermekte.