SON 20 YILIN EN İYİ TV PROGRAMI: THE OFFICE

SON 20 YILIN EN İYİ TV PROGRAMI: THE OFFICE


Birinci belli, ikinci kim?


Ödül sezonu başladı, bu hafta sonu BAFTA ve Grammy’lerle başlayacağımız ısınma turlarını 22 Şubat’taki “Grand Finale” Oscar Ödül Töreni ile taçlandıracağız. Ödül törenlerine karşı boş olmayanlar ve boş vakti olanların uykusuz geceler için şimdiden rezervasyon yaptırdığını tahmin ediyoruz. İnsanların işe gitmek için uyandığı saatlerde yorganının altında yarı uyanık bir şekilde ödül avcılığı yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin diyoruz.

Başka bir ödül töreni için İngiltere’ye doğru uzanıyoruz. Broadcast Awards, İngiliz radyo ve televizyonları için emek veren yapımları her sene olduğu gibi bu yıl da ödüllendirdi. Törenin bir garip ödül başlığı diyebileceğimiz Son 20 Yılın En İyi TV Programı ödülü ise tanıdık bir dosta gitti. Biz “Neden 30 değil de 20?” diye kendimize sorarken The Office’gillerin İngiliz olanı The Office UK; Big Brother, Broadchurch, Gavin And Stacey ve Life On Mars gibi programların arasından sıyrılarak ödülü kaptı.

Canımız cananımız, İngiliz mizahının deli oğlanı Stephen Merchant da gelişmeyi sevinçle karşıladığını Twitter hesabından gösterdi.