TINDER’IN EN YAŞLI ÜYESİYLE TANIŞIN

TINDER’IN EN YAŞLI ÜYESİYLE TANIŞIN


Randevuya gelmeyin; dedeler


Gözlerimiz akıllı telefonlarımızın ekranlarına kilitlenmiş hayatlar yaşıyoruz ve tuş kilidimizi açıp gerçek insanlarla iletişim kurmayı yavaş yavaş unutuyoruz. Hal böyle olunca, aşk hayatımızı tesadüfler silsilesi olan kadere değil, ekranı her kaydırdığında seni kaderin, ya da bir gecelik sevgilin olabilecek insanlarla tanıştıran Tinder’a emanet ediyoruz.

Romantizm kavramını vintage yapmaya hazırlanan Tinder’ın kullanıcı sayısı Çin’in nüfusuyla yarışmaya hazırlanınca rekabet de doğru orantıda artıyor. Siz de ekranınız sola kaydırılmasın diye banka hesabınızı profil fotoğrafı yapmak, kendinizi Zümrüt Foto’ya emanet etmek gibi çözümler geliştirebilir veya Cole’un yaptığı gibi ihaleye en tatlısından fesat karıştırabilirsiniz.

89 yaşındaki büyükbabası Joe’nun gençlik fotoğrafını kullanıp bir Tinder hesabı açan Cole’un tek amacı; tatlılık kartıyla dedesini kullanıp üstüne oyuncu değişikliğiyle oyuna dahil olmak. 21 yaşında bir yönetmenle buluşacağını zannedenler ise, önce şok oluyorlar sonra Joe ile birkaç shot içki içiyorlar ve tabii ki Cole’a pas vermeden de geçmiyorlar.

Tinder buluşmanızda sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız?