YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN İLK KARE KARŞINIZDA

YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN İLK KARE KARŞINIZDA


Steve Jobs filmi gerçekten de varmış...


Yapım aşaması “yılan hikayesi” tabirini solda sıfır bırakan yeni Steve Jobs filmi hakkında gerçekten bilgi sahibi olan kimler var bilemiyoruz… Filmin yönetmenliğini üstlenecek Danny Boyle’un bile “Oyuncu kadrosunu saysana” dediğimizde bir iki dakika duraksayacağına eminiz. Özellikle Steve Jobs rolü için yaşanan metrobüs kaosunun sonucunda Christian Bale’den Leonardo DiCaprio’ya kadar ismi geçmeyen ünlü kalmadı. Filmle ilgili haberlerimizde “Aaron Sorkin’in senaryosunu yazdığı ve Danny Boyle’un yöneteceği…” tabirinden öteye gidememenin haklı gururunu yaşadık. Neyse ki hepsi geçti…

Geçtiğimiz hafta belirttiğimiz üzere filmin çekimleri başladı. Jobs rolü ise Michael Fassbender’ın kucağında kaldı. İyi ki kaldı. Çünkü deli oğlan Fassbender’ın CV’sine baktığımızda, bugüne kadar ismi geçen arkadaşlar arasında Steve Jobs’u canlandırabilecek en doğru kişi olduğuna inanıyoruz. En azından bir Ashton Kutcher faciası daha yaşamayacağımızı biliyoruz.

Sadede gelelim artık. Steve Jobs filminden ilk kare sızdı ve bu karede filmle ilgili ilk olarak görmek isteyeceğiniz şeyi görmeniz mümkün. Steve Jobs rolündeki Fassbender, papyonu ve Steve Wozniak rolündeki hacı sakallı Seth Rogen’la beraber iki lafın belini kırıyor. Danny Boyle da üçüncüleri oluyor.

Twitter’da yayınlanan ve kısa bir süre sonra silinen fotoğrafları Google arama motorunun verdiği yetkiye dayanarak sizlerle paylaşıyoruz.