YENİ BLUR ALBÜMÜ 27 NİSAN’DA RAFLARDA

YENİ BLUR ALBÜMÜ 27 NİSAN’DA RAFLARDA


Önce sakin olalım ve birbirimize sarılalım


Güncelleme: Londra’da Chinatown’da bir restorantta Zane Lowe’un konuğu olan Blur, Facebook’tan verdikleri canlı yayında konuştu. Albüm haberini doğruladı. Magic Whip’in müjdesini veren Blur, 20 Haziran’da Hyde Park’ta dördüncü konserini vereceğini de ekledi. Albüm kayıtlarına az enstrümanla girdiğini söyleyen grup üyeleri, eski Blur’ü özleyenlere muazzam bir haber vermiş oldu.

Albüm kaydetme niyetiyle bir araya gelen Blur, sözünün eri olduğunu kanıtlıyor mu sonunda?

Bu sabah indie dünyası uyandığında, yeni bir Blur albümünün bu kadar yakında olabileceğini tahmin etmiyordu. Ama albüm bize bir The Sun gazetesi kupürü kadar yakındı. Bir bilmeceyle karşımıza çıkan The Sun, bir albüm kapağı görseli paylaşıp altında isim vermeden büyük bir grubun albümünün bu sene yayınlanacağını ve albüm kapağının bu olduğu ekledi. Indie’nin yılmaz detektifleri verilen bilgileri bir araya getirdi ve bu grubun Blur’den başkası olamayacağı sonucu çıktı. Blur bir araya geldiğinde yeni bir albüm yayınlayacağını ve bu albüm kayıtlarının Hong Kong’da yapılacağını duyurmuştu.

Henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat heyecanın doruğa çıkması için bu bilgi yetti bile. Albüm kapağındaki Çince harflerin Blur – Magic Whip demek olduğunu belirtelim de ayaklarımız yere bassın.