YOUTUBE’UN EN ÇAPKIN DELİKANLISIYLA TANIŞIN

YOUTUBE’UN EN ÇAPKIN DELİKANLISIYLA TANIŞIN


Foolish Casanova


Birinin şerefine şarkı söylemek a.k.a. serenat kelimesinin kökü İtalyanca’da ‘sakin’ anlamına gelen ‘sereno’ kelimesine dayanıyor. İtalya’nın kimi bölgelerinde biriyle evlenmeden önce müstakbel gelinin balkonunun altında serenat yapmak hala gelenek olarak kabul ediliyor. Serenatların aynı anda en kişiye özeli, hem de hiç özel olmayanı ise Los Angeles’lı Jonathan Katz’tan gelmekte…

Mark Zuckerberg’e özenen ve 122 YouTube videosunun 120’sinde aynı mavi t-shirt’ü giyen Jonathan Katz’ın, 122 farklı isme özel bestesi bulunuyor. YourTune kullanıcı ismini kullanan Jonathan Katz, Jennifer’dan Amanda’ya, Marissa’dan Melissa’ya bir sürü hanımefendinin kalbini fethetmeyi hedefliyor. Bir ismin milyonlar tarafından paylaşılmasına rağmen her kişinin ismini benzersizmişçesine sahiplenmesini büyüleyici bulduğunu söyleyen Katz, Etiler’de sahne alan bir şarkıcı edasıyla istek şarkı kabul ediyor.

Mary, July ve Natalie’ye kafiye uydurmak kolay… Jonathan Katz’tan Hayrünnisa ismine özel bir şarkı bestelemesini bekliyoruz.