ZOMBİ İSTİLASI SIRASINDA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SOHBET EDİN

ZOMBİ İSTİLASI SIRASINDA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SOHBET EDİN


Sen her şeyi düşünürsün Mobil Uygulama Dünyası


Dünyanın binbir türlü hali var. Bir bakmışsınız İsrafil borusunu öttürmeye karar vermiş ve kıyametin orta yerinde kopmuşuz. Ya da hakkımızdaki “Çok fazla film izliyorsun sen” tezlerini kanıtlarcasına bir zombi istilasına veya vampirler sofrasına inanıyor olabiliriz. Günün birinde Ümraniye’de 28 Days Later’casına bir sabaha uyanmayacağımızı kim garanti edebilir ki?

İnsanın beynini literal anlamda afiyetle yiyen zombi kardeşlerin aramıza katılması için şöyle güz-zel bir virüs salgını gerek evvela. Tüm şartlar oluştuğunda hayat bizlere güzel olmayacaktır. Mesela tüm dünyadaki iletişim ağları mefta olabilir. Böyle bir durumda son 10 yılını telefon başında parmaklarını nasırlaştırarak geçiren bizlerin hali nice olur?

Sakin olun, durun. Mobil uygulamalar ne güne duruyor? Baz istasyonları zombiler yüzünden yıllık izne mi çıktı? Aç bir Zombie Chat.

Benzerlerinden konsepti ve mizah anlayışıyla sıyrılan Zombie Chat, P2P teknolojisini kullanarak metin ve fotoğraf paylaşmanızı sağlıyor. Yakınınızda uygulamayı kullanan biri varsa da sizleri uyarmasıyla faydalı ve Hızır gibi bir uygulama olan Zombie Chat sayesinde şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Şimdi zombiler düşünsün!

Şuradan indirebilirsiniz.