BALMUMU HEYKELİNE BERBERİNİ GÖNDERMEK

BALMUMU HEYKELİNE BERBERİNİ GÖNDERMEK


Being Cristiano Ronaldo


Yeşil sahaların en başarılı, en golcü, en yetenekli ve futbol camiası dışında da adından bahsettirmeyi başaran futbolcularından Cristiano Ronaldo, sansasyon kraliçesi Paris Hilton ve dünyalar güzeli Irina Shayk gibi modellerle yaşadığı ilişkilerle magazin gündemini meşgul etmesiyle de tanınıyor.

Real Madrid takımının egosantrik yıldız oyuncusu, Portekiz’de bulunan Wax Müzesi’nde sergilenen balmumu heykelini teftişe gitti. Gaziosmanpaşa’da bir hayli popüler olan saç modelini kontrol eden ve gerçek hayatta yaptığı değişiklikleri heykelde göremeyen Ronaldo, hemen saç stilistini olay yerine gönderdi. Futbolcunun berberinin asli görevi, her ay balmumu heykeli kontrol etmek ve saç modelini güncellemek.

Katıldığı bir radyo programına konuşan müze yöneticisi Gonzalo Presa, Ronaldo’nun mükemmeliyetçi bir yapısı olduğunu ve kendisiyle eş zamanlı olarak, berberinin alet edevat çantasını kaptıktan sonra gelip mumyanın saçlarını düzenli olarak değiştirdiğini belirtti.

Saç stilistini müzeye göndermeden önce kendisine iyi bir göz doktoru, psikolog ve en büyüğünden bir ayna önerebileceğimiz Cristiano Ronaldo bu haber karşısında sessiz kalırken, saçları ise yine ahenkle dans edemeden birbirine sıkı sıkı bağlanarak eleştirelere beraber göğüs geriyor.