BİR ÇOK ENSTRÜMANI BİRLEŞTİREN MÜZİK ALETİ: INSTRUMANT 1

BİR ÇOK ENSTRÜMANI BİRLEŞTİREN MÜZİK ALETİ: INSTRUMANT 1


Tek başına orkestra olmanız mümkün


Dijital dünyanın estetiği, bilinmeyenin dayanılmaz çekiciliği ve 10 sene önce imkansız gibi görünen teknolojinin cebimize hatta saatimizin içine sığacak kıvama geldi. Hal böyle olunca, Canan Karatay ve türevi anti dijital timi, günümüzde yaşanan en büyük problemlerden birinin bireylerin kendilerine yeterince vakit ayıramamasını ve buna bağlı olarak kendilerini geliştirmedikleri için yeni nesilin oldukları yerde kaldığını iddia ediyor.

Artiphon‘un ürettiği INSTRUMENT 1, doğru kullanıldığı taktirde teknolojinin yaratıcılığı nasıl tetikleyebileceğini, müzik severlerin gönlünü fethedecek cinsten, harika bir alet. Sırt çantasına sığacak büyüklükteki INSTRUMENT 1’ı gitar, bas, org veya viyolonsel olarak çalabiliyorsunuz. 2 sene önce projesi tanıtılan ve bu sene Kickstarter‘da ihtiyacı olan 75.000 dolarlık fonu bulmaya çalışırken beklediğinden çok daha fazlasına ulaşan enstrüman sonunda burada.

Her zaman daha fazlasını isteyen bizler için, numarası bitmeyen yeni nesil müzik aleti, kablo yardımıyla iPhone, iPad, tüm bilgisayarlar veya uyumlu televizyonlara bağlayarak enstrüman yelpazenizi genişleterek, yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Daha önce Akdeniz Akşamları dahi çalmadıysanız ama bir yerlerden başalamak istiyorsanız, o halde otomatik modlarından faydalanabileceğiniz siyah ve beyaz renk seçeneği olan INSTRUMANT 1 için gözden çıkarmanız gereken fiyat 350 dolar.