BÜYÜK DÜNYA PENİS BOYU ATLASI

BÜYÜK DÜNYA PENİS BOYU ATLASI


Övünürken tekrar düşünme zamanı...


Yüzyıllardır süren “penisin işlevi mi, boyutu mu, huyu mu, suyu mu?” tartışmaları devam ededursun, Mandatory‘nin 4 kaynaktan çıkardığı sonuç, ülkelerin ortalama penis boylarını gözler önüne sererek bir gizemin sır perdesini aralıyor.

Mandatory’nin Buzfeed, Elite Daily, FunnyJunk ve Everyoneweb‘in bölgesel araştırmalarını birleştirerek ortaya çıkardığı geniş bir dünya penis boyu haritasında birinciliği 17 cm ile Venezuela erkekleri göğüslerken, en küçük penise sahip millet ise 10 cm ile Çin Halk Cumhuriyeti oluyor.

4 gruba ayrılan boy haritasına detaylı olarak baktığımızda sübliminal bir mesajla yeşil olarak gösterilen en büyük penisli ülkelerin genelde Afrika ve Güney Amerika kıtasında yer alması dikkatlerden kaçmazken, en küçük grup kırmızı ile renklendirilmiş ve geneli Asya kıtasına mensup olan ülkelerden oluşuyor.

Ülkemiz ölüm grubu olarak da bilinen yeşil grupta yer almıyor. Etliye sütlüye çok bulaşmadan en iyi ikincilik hayalleriyle, kendimizi ortalama 13cm ile kırmızıdan hallicelerin bulunduğu turuncu grupta görüyoruz. Bu da akıllara, yurdum erkeklerinin genelinin elindekine 3’er 5’er eklediği gerçeğini yüze vurarak, bizde yapılan araştırmalara güven duygusunu sarsıyor.

İşlevinden ziyade boyuna odaklı, boşa övünmeyi çok sevenleri hüsrana uğratan bu gelişmeden sonra hemen metre arayışına girenler için, partneriniz mutlu olduğu sürece istatistiki bilgilere çok takılmadan yaşamlarına devam etmelerinin kendi seks hayatları açısından en iyisi olduğunu, naçizane önerimiz olarak kabul etmelerini umuyoruz.