DOĞAÜSTÜ OLAYLARA İNANANLARIN FLÖRTE KOŞTUĞU WEB SİTESİ

DOĞAÜSTÜ OLAYLARA İNANANLARIN FLÖRTE KOŞTUĞU WEB SİTESİ


Uzaylı yarim


İnternet, hemen hemen her talebe cevap verebilen sonsuz bir platform… İşin içine arkadaş edinmek ve flört girdiğinde ise sonsuzluğuna daha da sonsuzluk katabilen bir platform.

“Sınıf arkadaşımızı bulmak” için kaydolduğumuz Facebook, yerli sahnenin tozunu attırmak için bir bakıp çıktığımız Yonja ve diğerleri… Aslında isim vermeye de gerek yok. İnsanoğlu alakalı alakasız her platformu, karşı cinse yürüyebilmek adına bir fırsat kapısına çevirebiliyor. Müzik uyumundan yola çıkarak yürüdüğümüz Last.fm ve etiketlerin ortak kümesinin çokluğu ile (Çoğu zaman karşı tarafa yaranmak için alakamız olmamasına rağmen eklediğimiz etiketler) cesaretlendiğimiz Sosyomat gibi platformları kim unutabilir ki?

Peki doğaüstü olaylara inananların suçu ne? Uzaylıya, hayalete, UFO’lara, gulyabaniye, börtüye, böceğe inananlar da takipleşmesin mi? Takipleşsin ya!

The Amazing Kreskin’s Supernatural Dating Society isimli web sitesi, doğaüstü olaylara inanan insanların flörtleşebileceği bir ortam sunuyor. Area 51’da romantik bir akşam yemeği, ardından baş başa Gerçek Kesit izlemek, sonrası ver elini uzaylı yarim…

Doğaüstü olaylar benim göbek adım diyorsanız ve bekarlık canınıza tak ettiyse davranın.