E-MAIL’LERİNİZE SİZİN YERİNİZE HEYECAN KATAN UYGULAMA

E-MAIL’LERİNİZE SİZİN YERİNİZE HEYECAN KATAN UYGULAMA


EQ yükseltmenin alternatif yolu


İçinizden lanetler okuduğunuz bir e-mail’i cevaplarken, ihtiyacınız olan samimiyeti tek tuşla edinin.

Modern insanın en büyük korkularından biri ağzına kadar dolu bekleyen gelen kutusudur. Gününün bir kısmını ‘mail eritmeye’ ayıran insanoğlu işlem sürecinde hayattan soğur, nefretle imtihan edilir. İş hayatında yüzünüze fabrika ayarı olarak yüklenen gülümsemenizden ödün vermenize engel olmak isteyen bir Chrome uzantısı var artık.

Yazar ve araştırmacı Joanne McNeil tarafından yaratılan Emotional Labor oldukça basit bir şekilde işliyor. Uzantıyı ediniyorsunuz ve tarayıcınızın kenarında beliren gülümseme ile göz göze geliyorsunuz. Ardından istediğinizi düz bir şekilde dile getiren e-mail’inizi hazırlıyorsunuz ve o gülümseyen surata basıyorsunuz. Emotinal Labor, hazırladığınız e-mail’e “Ben de tam seni düşünüyordum, şirin şey!!!” ile bolca ünlem işareti ekliyor, böylece sanki hayatınızın en heyecanlı e-mail’ini atmış gibi görünüyorsunuz.

Kullanımda kolay, pahada ucuz bu uzantının en kötü yanı iş için atılan bir e-mail’de yaratmak istediğiniz ciddi dile gelecek zeval noktasında başlıyor. Emotional Labor hem kurtarıcınız hem de sonunuz olabilir.