FATİH ERKOÇ + ROMANTİZM = HAVUÇ İÇİ KADAR MUTLULUK

FATİH ERKOÇ + ROMANTİZM = HAVUÇ İÇİ KADAR MUTLULUK


Dünyanın en romantik sevgililerinden biri aramızda


Sevgilisinin yanlış bildiği Fatih Erkoç şarkısını, galaksinin en romantik hediyelerinden birine çeviren kadın…

Dünyanın her yerinden gelen romantik, sevgi dolu, buram buram aşk ve yaratıcılık kokan hediyeleri sizinle paylaşarak sevgilinizi gözden düşürmeye çalışıyoruz. “Bak başkaları neler yapıyor?” dedirterek ilişkinize nifak tohumlarını iyi niyetle, elimizde olmadan ekiyoruz. Her seferinde ‘Uzak memlekette olan, uzak memlekette kalır’ mantığına takılan bu yaratıcı hediyelere, bu kez yurdumuzdan bir tanesi ekleniyor.

Reklam yazarı olarak çalışan Tuğçe, sevgilisi Erhan için ortak sevgileri Fatih Erkoç’tan esinlenerek bir hediye hazırlamaya karar verdi. Fatih Erkoç’a mesaj atan Tuğçe; Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter şarkısını küçükken, ‘havuç içi kadar mutluluk’ olarak bilen sevgilisini çocukluğuna döndürmek için yardım istedi sanatçıdan. Bu yardım çağrısına kulaklarını tıkamayan Fatih Erkoç, şarkısını ‘havuç içi kadar mutluluk’ ile değiştirip tekrar söyledi. İşte Tuğçe’nin Fatih Erkoç’a mesajı ve naif müzisyenin cevabı:

Fatih Bey merhaba,Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Tuğçe. 27 yaşındayım.
Galatasaray Üniversitesi sosyoloji bölümü mezunuyum.
Alametifarika Reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışıyorum.Erkek arkadaşım, benim gibi Fatih Erkoç şarkılarıyla büyümüş biri. Adı Erhan, sanat yönetmenliği yapıyor. Küçükken havucun önce kenarlarını yermiş, sonra da en lezzetli kısmını, içini.

Çocuk aklı, “Avuç içi kadar mutluluk yeter” şarkısınızı da “havuç içi kadar mutluluk yeter” zanneder, öyle söylermiş.

Şimdi çocukluğuna dair en büyük isteklerinden biri sizin bu şarkıyı birkaç saniye de olsa “havuç içi” diye söylemeniz.

Ne düşünürsünüz bilmiyorum ama “havuç içi” diye söylenmiş halini Erhan’a doğum gününde hediye etmek, onu mutlu etmek için şansımı denemek istedim.

Bu dileğini gerçekleştirirseniz Erhan çok mutlu olacak, tabii ben de.

İyi çalışmalar,
Tuğçe

Gözler Tuğçe, Erhan ve Fatih Erkoç ile doğarken; “Sen bana neden hiç böyle bir şey yapmıyorsun?” sorusu kulaklarda yankılanmaya başladı.