FORMULA 1 PİSTİNDE YATIYA KALMAK İSTEYEN?

FORMULA 1 PİSTİNDE YATIYA KALMAK İSTEYEN?


Airbnb dünyasında bugün


Ülkemizde de yayılmaya başlayan Airbnb kültürü, yurt dışındaki popülerliğinin verdiği yetkiye dayanarak yeri geldiğinde saçma, yeri geldiğinde ilgi çekici alternatifler sunabiliyor. Bugün sizlerle buluşturacağımız Airbnb alternatifi ise, ikinci gruptaki örnekler arasındaki yerini hakkıyla alıyor.

Malezya’da konumlanan Airbnb seçeneği, dünyanın en popüler motor sporlarından Formula 1’e ilgi duyanları baştan çıkarmaya aday…

Fransız Alpler’inde, KLM’in tarifeli uçağında ve IKEA şubesinde sunulan Airbnb alternatiflerini görüp arttıran Malezya, 2015 Formula 1 Grand Prix’sine ev sahipliği yapacak pisti misafirlerine açıyor. Pistte bulunan manzaralı odada kalma imkanı tanıyan deneyimin başlığı, A Night at the World’s Hottest Race. Son derece salaş ve keyifli gözüken geniş alanda; mutfak, yemek odası, yatak odası, Wi-Fi bağlantı, DVD seçenekleri ve büyük bir plazma TV mevcut.

İki talihlinin, üçer arkadaşıyla birlikte yararlanabileceği Kuala Lumpur’daki Airbnb deneyimine başvurmak için 22 Mart’a kadar şuraya gidip, 100 kelimelik bir “Neden ben?” yazısı yazmanız gerekiyor.