KANYE WEST İNGİLİZLER’İ GALEYANA GETİRDİ

KANYE WEST İNGİLİZLER’İ GALEYANA GETİRDİ


İstenmiyorsun Kanye...


Festival dünyasındaki Demir Taht’ın sahibi Glastonbury, bu yıl da her yıl olduğu gibi ağızları birkaç karış açık bırakan bir line-up’la karşımızda olacak. Ana headliner’ı Foo Fighters’ın Pyramid Stage’i sallayacağı festivalin, diğer ana headliner’ının kim olacağı düne kadar büyük bir merak konusuydu…

Müzik dünyasının kalıplara sığmayan adamı Kanye West, Glastonbury’nin bir diğer headliner ismi olarak açıklandı. Daha evvelden Beyonce ve Jay Z’yi sahneye çıkararak kendi sınırlarını yeniden tanımlayan ve bu tercihleriyle çok konuşulan festivalin Kanye West seçimi, İngilizler arasında büyük bir tartışmaya sebep oldu.

Festivalin çizgisinin giderek bozulduğunu düşünen Glastonbury sevdalıları, başlattıkları bir imza kampanyasıyla Kanye West’in Glastonbury performansının iptal edilmesini ve yerine bir rock grubunun sahne almasını talep ettiler. Kısa zamanda büyük ilgi gören kampanyanın, Kanye West’in Pyramid Stage tecrübesini etkileyeceğini hiç sanmıyoruz. Halihazırda şov dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan West’in, Glastonbury’de muhteşem bir performans göstereceğinden şüphemiz de yok.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Kanye West’in yeri Glastonbury mi?