KANYE WEST’TEN KIM KARDASHIAN’A AŞK ŞARKISI: AWESOME

KANYE WEST’TEN KIM KARDASHIAN’A AŞK ŞARKISI: AWESOME


Kim & Kanye marşını dinleyin


Kanye West ve Kim Kardashian aşkının bir marşı var mı? Bugüne kadar yoktu, artık var. Artık çaldığı sırada hazır olda durmazsanız Kanye West’in gazabına uğrayabileceğiniz bir şarkı var. Yayınlanma tarihi hala netleşmeyen yeni Kanye West albümü So Help Me God’da yer alacak Awesome, asabi müzisyenin Kim Kardashian aşkının notalara dökülmüş hali olarak karşımıza çıkıyor.

Peki Kanye West’in Kim Kardashian’a adadığı şarkının can alıcı noktaları neler?

– “You’re so awesome/ You don’t need to listen to your manager”

Kim Kardashian’ın ne kadar harika biri olduğundan bahseden Kanye West, yine de karısının menajerine bilenmeden edemiyor. Menajerin akıllı olmasını tavsiye eder, yoksa her an Kanye’nin gazabına uğrayabileceğini hatırlatırız. Kanye West’in tersi pistir…

– “I hope you’re ready for tonight/ I’m gonna cook you a big dessert.”

Ahçılık marifetlerini gözümüze sokan Kanye West’in Kim Kardashian’a bir tepsi baklava yapacağını mı düşünmeliyiz? Yoksa buradaki “Büyük tatlı”‘dan kastedilen şey +18’lik bir içerik mi?

– “Cause baby I’m awesome also.”

Kanye West’in kendini övmediği bir an düşünebiliyor musunuz? Tabii ki hayır. West, biricik aşkına yazdığı şarkıda bile kendisinin ne kadar harika bir insan olduğunu söylemekten çekinmiyor.

İşbu şarkının, Kanye West’in Paris’te çalınan laptop’ından çıktığı dedikodularına ise kulak asmayın. Sanatçının plak firması bu dedikoduyu yalanladı. Çünkü tüm bu olup bitenler büyük bir promosyon zincirinin parçası…