LEONARDO DICAPRIO, SANATA INSTAGRAM’DAN YÜRÜDÜ

LEONARDO DICAPRIO, SANATA INSTAGRAM’DAN YÜRÜDÜ


Oscar heykelciği yoksa tablo yiyin


Altından hakkıyla kalkmayı başardığı rollerin Oscar heykelciğiyle tasdiklenmemesiyle sinema dünyasının gündeminden düşmeyen Leonardo DiCaprio, şu sıralar 24 karakteri birden canlandıracağı yeni filmi için hazırlanıyor. Bir yandan da içinde yanan sanat ateşini körüklüyor…

Kopenhag menşeli galeri Poulsen, geçtiğimiz günlerde kendi Instagram hesabında Jeanne Pierre Roy imzalı bir tablonun fotoğrafını paylaşmıştı. İyi bir koleksiyoncu olmasıyla da tanınan yıldız oyuncu, uygulamada görüp beğendiği tabloyu satın almak için hiç vakit kaybetmedi. İşbu galeriyi arayarak parası neyse hemen ödeyip tabloyu satın almak istedi.

Oscar’da yaver gitmeyen şansının Arap atı gibi sonradan açılmasıyla, tablonun New York’ta bulunan bir başka Poulsen galerisinde olduğunu öğrenen DiCaprio; Salvador Dali, Oscar Murillo ve Andy Warhol gibi sanatçıların nadide parçalarını topladığı koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Ağzıyla kuş tutsa Oscar heykelciğini evine götüremeyen Leonardo DiCaprio’nun, tablosuna baka baka hazırlanması kuvvetle muhtemel yeni rolü sayesinde şeytanın bacağını kıracağını umuyoruz.