MAHREMİYETİNİZİ GARANTİ ALTINA ALAN DRONE SAVAR

MAHREMİYETİNİZİ GARANTİ ALTINA ALAN DRONE SAVAR


Kendinizi dokunulmaz hissedin


Sevgilinizle aşk yuvanızda oturduğunuzu hayal edin. Bir anda GoPro başlıklı, uçan bir drone camınızın önünde beliriyor ve tüm huzurunuzu kaçırıyor. Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırdığı kadar paranoyak olmaya da bir tık daha yaklaştırdığı su götürmez bir gerçekken, bu senaryonun gerçekleşmemesi için hiçbir sebep olmadığı kanaatindeyiz. Sonuçta drone’ları bakkala sigara almaya yollayarak, teknolojinin kullanım alanını bir hayli genişletmiş durumdayız.

Özel yaşantımız bu derece tehlike altındayken, drone sevenlerin olası işgüzarlıklarına karşı önlem almak isteyenler de olacaktı elbet, ve oldu da… Berlin menşeli Cyber Unplug, drone, kamera, google glass veya akıllı saat gibi özel hayatınızı tehdit edebilecek teknolojik aletleri belli bir sınır içerisinde çalışmalarını önleyen harika bir alet.

Çok basit bir çalışma sistemine sahip olan Cyber Unplug, şişman iPhone şarj aletlerine benziyor ve prize taktıktan sonra wireless yardımıyla cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınız aracılığıyla bağlantı kuruyor ve özelinizi özel olmaktan çıkarmasından korktuğunuz cihazları bir tık ile etkisiz hale getirebiliyor.

İşlevi, özellikleri ve koruma altına aldığı alan genişliğine göre üçe ayrılan cihazın şu an yalnızca en temel görevlerini yapan modeli satışta. Diğer ikisinin çıkması ise biraz zaman alacak gibi gözüküyor.

Özellikle siyasetçilerin buldukları her prize bir tane takmak isteyecekleri drone savarlardan bir tanesine sahip olmak istiyorsanız ön siparişini burdan verebilirsiniz.