NICOLAS JAAR’IN PLAK ŞİRKETİ OTHER PEOPLE İSTANBUL’DA

NICOLAS JAAR’IN PLAK ŞİRKETİ OTHER PEOPLE İSTANBUL’DA


Tek günlük festival gibi etkinlik


Elektronik müziğin son yıllardaki en özgün temsilcilerinden biri olan Nicolas Jaar’a karşı sevgimizi, birçok farklı yöntemle belirtebiliriz. Ona akrostişler yazabilir, New York’taki evinin ziline basıp kaçabilir, Şili’deki annesinin elini öpmeye gidebilir, Darkside projesini konser için İstanbul’a getirebiliriz. Bir dakika… Son dediğimizi Orange Date’le el ele vererek gerçekleştirmiştik. Olsun, bir daha getiririz…

Elinin değdiği her projeyi 24 karat altına çeviren prodüktörün sahibi olduğu plak firması Other People’a karşı boş değiliz. Bağımsız plak şirketinden çıkan tüm kayıtları günü gününe takip ediyor, ilgili yerlerden ısrarla istiyoruz. Bu sevgimizin en güzel karşılıklarından birini ise, Kaan Düzarat’ın projesi Vesvese sayesinde almaya hazırlanıyoruz. 26 Mart tarihini, Other People Label Night Bayramı başlığıyla ajandalarımıza yazabiliriz.

Bağımsız bir plak şirketi olmanın ötesinde, müziği bir yaşam tarzı olarak benimseyip bizlere harika paylaşımlar sunan Other People’ın bayrağı, Asmalı Mescit’teki Eski Elhamra Sineması’nda sallanacak.

Darkside elmasının yarısı olmasının haricinde, solo kariyeri dahil birçok farklı projede yer alan sarı şeker Dave Harrington’ın DJ setiyle ana başlık olacağı gecede, ilk uzunçalarını geçtiğimiz yıl Other People’dan yayınlayan Valentin Strip’i ambient electronica sularında zihimizi okşayacağı canlı performansıyla izleyeceğiz. Bu kadar mı? Tabii ki değil.

Bizzat Nicolas Jaar’ın prodüktör koltuğunda oturduğu ilk albümünü yayınlamaya hazırlanan Visuals’ın, yeme de yanında yat electronica şarkılarını canlı performans sponsorluğunda dinleyeceğiz.

2014 yılı sonunda ülkemiz sınırları dışına çıkarak, ünlü müzik ve tasarım sitelerine sürmanşetten giren Yaybahar isimli enstrümanın mucidi Görkem Şen’i, Other People Label Night’ta dinleme fırsatını yakalayacağız.

Avantajlı dönem biletlerinin şurada satılmaya başladığını ve tahminimize göre ışık hızında tükeneceğini belirtelim. Kaliteli müzikle dolup taşan bir etkinliğe özlem duyan herkesi, 26 Mart’ta Eski Elhamra Sineması’nda göreceğimizden eminiz.