SHERLOCK ÖZEL BÖLÜMÜ HAKKINDA BİRİNCİ AĞIZDAN BİLGİLER

SHERLOCK ÖZEL BÖLÜMÜ HAKKINDA BİRİNCİ AĞIZDAN BİLGİLER


Yeni Sherlock bölümünde bizleri neler bekliyor?


Bildiğimiz Sherlock Holmes imajını, günümüz modern dünyasına uyarlayan Sherlock dizisinin geri dönüşü çok yakın… İngilizler’in pek sevdiği “Özel bölüm” konseptiyle karşımıza çıkacak dizinin yapımcısı Steven Moffat’ın açıklamaları ise, Sherlock müptelalarını heyecanlandıracak cinsten.

Doctor Who ve Sherlock gibi İngiliz televizyonlarının iki lokomotifinin arkasındaki isim olan Moffat’ın SXSW’da verdiği kısa bir röportaj, daha evvelden Sherlock özel bölümüyle ilgili yapılan dedikoduları doğrular nitelikteydi. Entertainment Weekly ile yapılan röportajda, önümüzdeki Noel’de yayınlanması planlanan Sherlock özel bölümünde, Sherlock Holmes ve John Watson’ı Back to the Future tecrübesinin beklediği kesinleşti.

Zamanda yolculuk yaparak 19. yüzyılda, Viktorya Dönemi İngiltere’sinde macera peşinde koşacak ikili, bu özel bölümün ardından üç yeni bölümde daha karşımıza çıkacaklar. “Serious Four” başlıklı bu dörtlemede, şu sıralar kariyerlerinin zirvesini yaşayan Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman ikilisini tekrar izleyeceğiz.

Keskin zekanın dostlukla pekişmesi, Sir Arthur Conan Doyle’un eserini günümüze uyarlayan Sherlock’ta bir kez daha bizleri bekliyor olacak.