TINDER PLUS’IN ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

TINDER PLUS’IN ÜCRETLERİ BELLİ OLDU


Aşkı bulmanın bedeli


Esra Erol’un uygulama versiyonu Tinder’ın hayatımıza girmesiyle, aşk hayatımızı teknolojinin güvenilir ellerine emanet ettik. Fast food’un aşk muadili olan ve romantizmi vintage bir kavram yapan Tinder’ın kullanıcı sayısı Çin nüfusuyla yarışmaya hazırlanırken, rekabet de doğru orantıda arttı. Telefon kilidimizi ekranı sağa kaydırmak suretiyle açarken, ekranı sola kaydırmanın tercümesi, aşk hayatımızın kapısını olası kısmetlere kapatmak anlamına gelir oldu.

Eylül ayında ikinci yaşını kutlayan ve kimilerini hayatının, kimilerini ise o gecenin aşkıyla tanıştıran uygulamanın uzun zamandır beklenen Plus özelliği, bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Kullanıcılarının geri dönüşü olmayan pişmanlıklarını yani ekranı bilerek isteyerek veya reflekslerine kurban olarak sola kaydırmalarını yok sayacak Tinder Plus‘ın fiyatları da bugün açıklandı.

Plus sürümünde kısmetinizi ararken alan kısıtlamasını da kaldıracak olan Tinder’ın fiyatlandırma listesi, şehirlerin yaşam standardına göre değişim gösterecek. Londra merkezli Evening Standard‘ın açıklamasına göre 28 yaşına kadar olan kullanıcılarını 3.99, 28 yaş üstü kullanıcılarını ise 14.99 sterlinden ücretlendirecek. Tinder’ın kurucu ortağı Sean Rad, bu fiyatlandırma listesini hazırlarken öğrencilerin alım gücünü de düşündüklerini belirtti.