VSCO CAM’DEN YENİ ÖZELLİK

VSCO CAM’DEN YENİ ÖZELLİK


Efektini önce kopyala sonra yapıştır


Sosyal mecralar arasında Instagram’ı Facebook’un dahi önüne koyan kullanıcılar, fotoğraf paylaşmadan önce mutlaka VSCO Cam uygulamasının efektlerine veya kullanışlı düzenleme araçlarına başvuruyorlar. Mobil uygulamanın yarattığı etki o kadar büyük ki bugün Instagram’da #vsco etiketine baktığımızda 48 milyona yakın fotoğraf görüyoruz.

Popülerliği gün geçtikçe artan mobil fotoğrafçılık ve akabinde gelişen kişisel mobil galeriler ile estetik algısını başka bir boyuta taşıyan uygulamalar arasında en yaygın kullanılanlardan biri olan VSCO Cam, kullanıcılarının yüzünü güldürecek yeni ‘Kopyala-Yapıştır’ özelliğini tanıttı.

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bu yeni özellik; daha önce parlaklık, kontrast ve doygunluk gibi uygulamanın size otomatik sunduğu ayarları kullanmak yerine elle düzenlediğiniz veya hazır ayarlar üzerinde ufak değişiklikler yapıp çok beğendiğiniz bir fotoğrafın bilgilerini kopyalayıp, istediğiniz başka bir fotoğraf üzerinde bire bir uygulama kolaylığı sunuyor. Bir nevi kendi fotoğraf ayarlarınızı yaratabildiğiniz uygulama; böylelikle kullanıcılarına vakit kazandırırken, düzenlenen fotoğraflar içinde de tutarlı olabilmelerini sağlıyor.