BEDAVA DİZİ VE FİLM İZLEME PLATFORMU POPCORN TIME ARTIK IPHONE’DA

BEDAVA DİZİ VE FİLM İZLEME PLATFORMU POPCORN TIME ARTIK IPHONE’DA


iPhone seansı başlıyor


Film ve dizileri bedava izleyebilmek çok kolay… Torrent’ler sağ olsun, bir filmin yüksek kalitedeki versiyonunu çok kısa bir süre içerisinde bilgisayarımıza indirebiliyoruz. Bu yasal olmayan durumun önüne geçmek ise hayli zor. Bir platformu kapatınca, en az 10 tanesi hayata geçiyor. Kolaya alışan insanlar, artık Torrent indirmeye bile uğraşmıyorlar. İnternet üzerindeki film izleme platformlarının birkaçı, Torrent indirmenize bile gerek kalmadan güncel film ve dizileri izlemenizi sağlıyor. Bunlardan biri de Popcorn Time. İndirmek istediğiniz Torrent dosyasının link’ini kopyala-yapıştır yöntemiyle buluşturduğunuz Popcorn Time, film ve dizileri vakit kaybetmeden izleyebilmenizi sağlıyor.

Popcorn Time’ı iPhone ve iPad’lerinizde de kullanabilmenizi sağlayan yeni uygulama sayesinde, film ve dizi izleme keyfinizin çapı genişliyor. AppStore’dan izni koparamayan Popcorn Time, web sitesi üzerinden indirebildiğiniz uygulamasıyla iPhone’lara taşındı.

Buradan indirebileceğiniz Windows tabanlı uygulamayı bilgisayarınıza indirmenizin ardından kuruyorsunuz. Daha sonra ise iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayarak programın verdiği yol haritasını izliyorsunuz. Böylelikle Popcorn Time, iPhone’larınızda da çalışır hale geliyor. Uygulamanın iOS versiyonu, çok yakın bir zaman içinde hayata geçecek.