ERKEKLER FARKLI SÜTYENLERİN KOPÇALARINI AÇMAYA ÇALIŞIYOR

ERKEKLER FARKLI SÜTYENLERİN KOPÇALARINI AÇMAYA ÇALIŞIYOR


Çok bilinmeyenli denklem


Sütyen kopçası açmak kimi erkek için çocuk oyuncağıyken, kimisi için atomu parçalamakla aynı zorluk seviyesindedir. Erkekler için bir ata sporu olmayan sütyen kopçası açma müsabakası, olimpiyatlardaki 100 metre finalini andırır. Usain Bolt’un rekorunu kırarsan altın madalya senin olur, kaplumbağa hızında ilerlersen devreye Fatih Erkoç girer ve teselli ödülü olarak sana Ellerim Bomboş’u söyler.

Değişken unsurların durumu engelli koşuya çevirebildiği sütyen açma mevzusu, Agent Provocateur, Victoria’s Secret, Bordelle ve La Perla gibi markaların tasarımlarını çeşitlendirmesiyle zorlaşabilir. Zorluk derecesi sütyendeki kopça sayısıyla artan ve çok bilinmeyenli denkleme dönüşen bu problemi saniyeler içinde hem de tek elle çözerseniz, fazla deneyiminiz takdir görebilir yahut kıskanılabilir. Durum aksi yönde ilerlerse, “Bir elin nesi var, iki elin sesi var.” atasözüne başvurulur.

Bir grup erkeği ofisinde ağırlayan Cosmopolitan, onları çeşit çeşit sütyen kopçasıyla sınava sokuyor. Misafirlerin bir kısmı Houdini gibi bir performans sergilerken, diğerleri el işi dersinden sınıfta kalıyor.