GOOGLE SAYESİNDE EFSANEVİ ABBEY ROAD STÜDYOLARINA GİRİYORUZ

GOOGLE SAYESİNDE EFSANEVİ ABBEY ROAD STÜDYOLARINA GİRİYORUZ


Hem de oturduğumuz yerden


Oturduğumuz yerden dünyayı dolaşmamızı sağlayan uygulamalara imza atan Google, şimdi de dünyanın en ünlü stüdyolarından birine elimizi kolumuzu sallaya sallaya girmemize izin veriyor. Inside Abbey Road isimli harika projeyle, The Beatles ve Pink Floyd başta olmak üzere müzik dünyasının efsane isimlerinin albümlerini kaydettiği stüdyoya girmemizi sağlayan Google, mükemmel bir interaktif deneyim vadediyor.

360 derecelik kamera açılarıyla Londra’daki stüdyonun tüm odalarını gezebiliyor, miks masalarına dadanabiliyor, kendi miksimizi yaratabiliyor, ekipmanları kurcalayabiliyor ve ünlü isimlerin stüdyodaki performanslarını izleme imkanı yakalıyoruz. Müzikle ilişkisi katmanlı olan insanlar için fazlasıyla önemli Abbey Road’a giriş biletimizi kesen Google’a ne kadar teşekkür etsek az…

Kasım 1931’den bu yana günümüzde de hala dinlenen önemli albümlerin çıkış noktası olan, yeni jenerasyondan isimlerin albüm kaydı yapmak için sıraya girdiği Abbey Road’da, bugüne kadar hayat bulan kayıtların listesine şuradan göz atabilirsiniz.