HARİKA PROMOSYON: ANT-MAN İÇİN HAZIRLANAN MİNİ BILLBOARD’LAR

HARİKA PROMOSYON: ANT-MAN İÇİN HAZIRLANAN MİNİ BILLBOARD’LAR


Karınca kararınca promosyon


Marvel’in yeni silahı Ant-Man, 17 Temmuz’da gösterime girecek. Genellikle mülayim adam rollerinde görmeye alıştığımız filmin başrolünde Paul Rudd var. Rudd’ı bir süper kahraman olarak hayal edemediğimiz için Ant-Man’i çok merak ediyoruz. Filmden bugüne kadar gelen iki fragman, bizleri klasik bir Marvel aksiyonunun beklediğini gösteriyor. Zaten daha farklı bir beklentimiz de yok…

Ant-Man’in promosyonu için seçilen yöntem ise yüksek ihtimalle filmin kendisinden bile başarılı olabilir. Şimdilik Brisbane, Melbourne ve Queensland’le başlayarak Avustralya’ya yayılan promosyon kampanyasında, tıpkı Ant-Man’in kendisi gibi karınca boyutunda mini billboard’lar kullanılıyor. İnsanlar tarafından fark edilerek fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bu billboard’lar büyük ilgi görüyor.

Küçük boyutlarına rağmen LED ışıklı yapılarıyla fazlaca dikkat çeken billboard’lar, çalınma ihtimaline karşı bulundukları alana sıkıca yapıştırılmış vaziyetteler. Kampanyanın yakın zaman içinde dünyanın farklı bölgelerinde de karşımıza çıkması bekleniyor.