SOKAĞIN ORTASINA KURULAN SETTE YAPILAN EVLİLİK TEKLİFİ

SOKAĞIN ORTASINA KURULAN SETTE YAPILAN EVLİLİK TEKLİFİ


Özgünlük ve tatlılıkta sınır yok


Fotoğrafçı Justin Bettman ve Türk tasarımcı Gözde Eker‘in projesi Set in the Street’i daha önceden sizlerle paylaşmıştık. New York sokaklarına ev konseptli setler kuran ikili, bu setleri fotoğraflayarak insanları sokağın ortasında “kendi evinde gibi” hissettiriyorlardı.

Banyo, oturma odası, yatak odası gibi taşınabilir platformları Brooklyn sokaklarında sergileyen ikilinin projesi, Jose Luis’i çok etkiledi. New York Magazine’de ikilinin işlerini gören Luis, Justin Bettman’a bir e-posta gönderdi. Gönderdiği e-posta şu şekildeydi: “Kız arkadaşıma evlilik teklif etmeyi planlıyorum. Acaba bana yardım edebilir misin? Ama dünyanın en zengin adamı değilim ve sana yüksek miktarda bir para ödeyemem. Ben sadece çok aşık bir adamım.”.

Justin Bettman, e-postayı okur okumaz Jose Luis’e yardım elini uzatmaya karar verdi. Hiçbir ücret talep etmeyen sanatçı, ikilinin Williamsburg, Brooklyn’de ilk randevularına çıktığı bölgeye bir set kurdu. Setteki eşyalar, Craigslist ve Jose Luis’in arkadaşlarından temin edildi.

Setin kurulmasının ardından Justin Bettman, Jose Luis ve kız arkadaşını bu özgün evlilik teklifi için buluşmaya davet etti. Sonucunda ise benzerine pek rastlayamayacağımız türden, harika bir evlilik teklifi hikayesi çıktı.