“YAZIYOR…” BALONCUĞUNU YENMENİN YOLU BULUNDU

“YAZIYOR…” BALONCUĞUNU YENMENİN YOLU BULUNDU


Seni yeneceğim baloncuk... (YENDİ)


Tinder’da ruh eşini buldun, her sabah kahvecide karşılaştığın o kızla sonunda tanıştın veya 10 yıldır flörtün uzatmalarında çift kale maç yaptığın o çocukla devam filmi çekmeye karar veriyorsun… Mesajlaşma Facebook’tan iMessage’a geçiyor ya da senelerdir sürdüğü gibi devam ediyor. Mesajlara en güzel cevapları vermek için IQ ve EQ’na maraton koşturuyorsun; ancak burada “Yazıyor…” baloncuğu engeline takılıyorsun.

O güzel cevabı üç dakikada vermenin hiçbir kıymeti yok sen de biliyorsun ve yaz-dur-yaz-dur-yaz-dur görüntüsüyle kötü görünmeyi hiç mi hiç istemiyorsun. Slate; seni, beni ve dünyadaki flört+mesajlaşma kokteylini yudumlayan herkesi düşünüyor ve “Yazıyor…” baloncuğunu kendi evinde yenmeniz için bir video yayınlıyor.

Videoya göre “Yazıyor…” baloncuğu, iMessage’ta 60 saniyeden sonra kayboluyor ve mesajı düzenlemeye çalışırsanız tekrar görünmüyor. G-Chat’te 100 saniyeden sonra baloncuk kayboluyor ve metni düzenleyip sonsuza kadar yazmaya devam ettiğiniz takdirde 120 saniyeden sonra tarihin tozlu sayfalarına karışıyor. Facebook’ta ise 8 saniyeden sonra baloncuk duruyor ve tekrar yazmaya başladığınızda 30 saniyeden sonra buharlaşıp gidiyor.

WhatsApp’ı yenmenin yolunu hala kimse bilmiyor…