“NASIL HAKKIYLA EĞLENİRİM?” SORUSUNA CEVAP VERİYORUZ

“NASIL HAKKIYLA EĞLENİRİM?” SORUSUNA CEVAP VERİYORUZ


TONIGHT Presents: PIONAL


Yaklaşık 2.5 yıldır sizlerle beraberiz… Kimi zaman sizleri eğlendirdik, kimi zaman üzdük, kimi zaman boyumuzdan büyük cümleler kurduk. Popüler kültüre dair taze ne varsa, önünüze yazarkasa fırlatır gibi fırlatalım amacıyla çıktığımız Play Tuşu yolculuğuna bir de Darkside konseri sığdırdık. 2 Eylül 2014’te gerçekleşen konser, eminiz ki bizler için olduğu kadar sizler için de özel bir deneyimdi. Nicolas Jaar ve Dave Harrington’a, “Başımızın üstünüzde yeriniz var.” derken, sizleri elimizden gelen en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Bizler adına torunlarımıza anlatılacak türden bir deneyim olan bu konser, bizleri yeni bir etkinlik serisine başlatacak kadar heveslendirdi.

Beraber güldük, beraber üzüldük, bazen damarınıza bastık… Sırada yaz mevsimi resmen başlamadan hep beraber eğlenmek var.

Yıllık izinlerin başlamasıyla soluğu Ege sahilleri ya da muadilinde almaya hazırlanan ve İstanbul il sınırları içinde hapsolmak durumunda kalacak herkesi Partapart kardeşlerimizle ortaklaşa gerçekleştireceğimiz yeni parti serisi TBA’in ilk ayağına bekliyoruz. 29 Mayıs’ta TONIGHT Presents desteğiyle Roxy’de gerçekleşecek etkinliğin esas oğlan rolünü PIONAL üstlenecek.

Elektronik müzik namına son yılların en en en yetenekli isimlerinden biri olan PIONAL’ı daha yakından tanıyalım.

Pasaport kontrolünde kullandığı adıyla Miguel Barros, Hivern Discs’ten yayınladığı ilk EP’si, A Moot Point’ten sonra, electronica kulvarındaki hızlı ilerleyişi ile soluğu prestijli plak firması Young Turks’te aldı.

Siesta seven ülkenin bir diğer ağır topu John Talabot ile Destiny ve So Will Be Now gibi sıkı parçaları da beraber kaydeden Pional, geçen ay hayata geçirdiği Taurus projesiyle de downtempo electronica sevenlerin repeat butonlarını eskitmelerine sebep oldu.

Her electronica setin olmazsa olmazlarından Invisible/Amenaza ve It’s All Over’ı prodüktöründen dinlerken geceyi ısıtıp, dükkanı kapatacak isimler ise: Dr Evil, Men With A Plan ve The Red Hood.

Facebook etkinlik sayfasına buradan koşabilirsiniz. Hepinizi öpüyoruz.