BENDEN SÜPERSTAR DJ OLUR DİYENLERE: TONIGHT SOUNDCLASH

BENDEN SÜPERSTAR DJ OLUR DİYENLERE: TONIGHT SOUNDCLASH


Setinize kuvvet


Bacasız sanayi kıvamına gelen günümüz elektronik müzik piyasasında sizin de sözünüz olsun istiyorsanız doğru yerdesiniz. TONIGHT IT’S YOUR TIME‘ın düzenlediği SoundClash DJ yarışması, elektronik müzik dünyasının yeni yıldızlarını arıyor.

Yükseleninin elektronik müzik olduğuna inanıyorsan, amatör veya profesyonel olarak DJ’likle ilgileniyorsan, ismini gökteki yıldızların yanına yazdırmak için büyük bir adım atmaya varsan, sana diyecek iki çift sözümüz var. Elektronik müzikle tıka basa doldurarak kaydettiğin bir seti şuraya yükleyip arkana yaslanıyorsun ve ilk SOUNDCLASH macerasında keşfedilmeyi ve büyük ödüle ulaşmayı heyecanla bekliyorsun.

Yarışmada katılımcıların setleri, elektronik müzik dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan Tonight Presents SoundClash jürisi tarafından değerlendirilecek. Jüri değerlendirmesinde seçilen setler için yarışmada ayrıca bir halk oylaması da gerçekleştirilecek.

Halk oylaması sonucunda finale kalmaya hak kazananan adaylar, farklı başlıklarda gerçekleştirilip, 2 gün sürecek workshop’larda eğitimlere katılarak, Türkiye ve Las Vegas’taki büyük finallere hazırlanacak.

Tonight Presents SoundClash’in Türkiye birincisi olarak Las Vegas’a gitmeye hak kazanan isim ise, 8 Ağustos’ta Babylon Kilyos’ta finale kalan yarışmacıların ve ünlü DJ’lerin performanslarıyla gerçekleşecek gecede belirlenecek.