BONNAROO FESTİVALİ’Nİ CANLI İZLEYİN

BONNAROO FESTİVALİ’Nİ CANLI İZLEYİN


Red Bull sağ olsun


Yaz geldi, festival sezonu açıldı, müziğin ekseni etrafında döndüğümüz günler başladı. Ülkemizdeki festival alternatifleri haricinde, ülke dışındaki aşk yaşanılası ünlü festivaller de bir bir gerçekleşmeye başladı. Kimileriniz bu festivallere yerinde tanıklık etme şansı yakalıyor, bu şansa şimdilik sahip olamayanları ise Play Tuşu düşünüyor.

İsmini Louisiana argosunda “Güzel vakit geçirmek” anlamına gelen bonnaroo kelimesinden alan ve 2002’den beri ABD’de gerçekleşen Bonnaroo Müzük ve Sanat Festivali, bu yıl da birbirinden süper isimlerle ziyaretçilerini baştan çıkarıyor.

11-14 Haziran tarihleri arasında Tennessee’nin Manchester kentinde düzenlenecek olan festivalde bu yıl 150’ye yakın sanatçı ve performans sahne alacak.

Billy Joel, Mumford & Sons, Kendrick Lamar, Robert Plant, My Morning Jacket, Alabama Shakes, Jamie xx, Royal Blood, Jungle, Childish Gambino, D’Angelo, Slayer, Ben Harper ve Belle & Sebastian gibi sanatçıların başı çektiği performanslar 3 kilometrekarelik dev Great Stage Park’ta dört gün boyunca dinleyicileri cazdan metale, elektronikten hip hop’ a müziğin her türüyle buluşturacak.

Enerji içeceği denince ismi liste başına yazılan Red Bull, RedBull.tv üzerinden Bonnaroo Festivali’ni canlı yayınlıyor. 24 saat boyunca müziğin başrolde olacağı üç kanal eşliğinde Bonnaroo Festivali’nin tozunu atacaksınız.

Şimdiden afiyet olsun!