CHP VE BLUR EL ELE

CHP VE BLUR EL ELE


Britpop iktidarı


Pazar günü gerçekleşecek seçimlerden sonra bir şeylerin değişeceğine dair umutlarımızın karşılığını bulması en büyük dileğimiz. İnsanların birbirlerinin siyasi görüşlerini saygıyı elden bırakarak eleştirdiği, hangi partiye oy verileceği söylendiğinde linç girişimine maruz kalınan sosyal paylaşım sitelerindeki tartışmaların sonu umarız ki en hayırlı şekilde gelir…

Bize göre harika bir seçim kampanyası gerçekleştiren, mantıklı bulduğumuz proje ve vaatlerle insanların karşısına çıkan CHP’nin bu sürecin karşılığını ne şekilde alacağını çok merak ediyoruz.

Özellikle sosyal medyayı akıllıca kullanarak günümüz jenerasyonuna hitap etmeyi de başaran partinin son tanıtım videolarından birinde bir şey dikkatimizi çekti. “Sandık çok güzel!” başlıklı CHP videosunun fon müziği, İngiliz grup Blur’ün Think Tank albümünde yer alan Jets’in tıpkısının aynısı. Ufak bir nota değişikliğine uğrayan şarkı, 2003 tarihli albümden 2015 tarihli CHP videosuna ulaşmayı başarıyor.

Bu şarkıyı seçen arkadaşı müzik zevkinden ötürü tebrik ediyor, sizleri Jets’in orijinali ve CHP videosuyla baş başa bırakıyoruz.