JAMIE XX’İ THE XX KARDEŞLERİ YALNIZ BIRAKMADI

JAMIE XX’İ THE XX KARDEŞLERİ YALNIZ BIRAKMADI


Yolunuz hiç ayrılmasın


İzlanda ve Joshua Tree’de kayıtları gerçekleşen yeni The xx albümü, bu yıl içinde yayınlanacak. Ama ondan önce, grubun yetenekli üyesi Jamie xx’in vurdu mu kıran, Pitchfork’tan 9.3’ü kapan, baştan sona yaz aşkınız olmaya aday ilk solo albümü In Colour’ı hatmetmek mükemmel bir seçim olabilir. Elektronik müziğin yeni jenerasyon adına en gözde isimlerinden biri olan Jamie xx, In Colour’la katmanlar arası bir yolculuk vadediyor. Bu yolculuğa çıkmamak, pek de akıl karı değil…

Albümün promosyon kısmına gelirsek, dün gece ünlü Fransız televizyon progarmı Le Grand Journal’a katılan Jamie xx’in güzel mi güzel sürpriziyle karşılaşabiliriz. Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere, albümde diğer iki The xx üyesi Romy Madley-Croft ve Oliver Sim’in destek verdiği üç şarkı bulunuyor. Loud Places, Seesaw ve Stranger in a Room başlıklı bu üç şarkı, yeni The xx albümünde karşılaşacağımız dinamik sound hakkında ipuçları verebilir.

Le Grand Journal’a geri dönelim. Romy Madley-Croft ve Oliver Sim’in sahnede destek verdiği Loud Places performansı, geceye damgasını vurmayı başardı. Ekstra olarak bir koro ve Warpaint davulcusu Stella Mozgawa’nın da yer aldığı enfes performansı tüm Jamie xx gönül yolcularına armağan ediyoruz.