YENİ MICHEL GONDRY FİLMİ MICROBE AND GASOLINE’DEN İLK FRAGMAN

YENİ MICHEL GONDRY FİLMİ MICROBE AND GASOLINE’DEN İLK FRAGMAN


Ver elini Fransa


Charlie Kaufman’la yollarını ayırdığı günden bu yana eşsiz şeklinde kodladığımız hayal gücünü de kaybetmeye başlayan Michel Gondry, yeni filmi Microbe and Gasoline’le karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Ange Dargent ve Théophile Bacquet’yi başrollerinde göreceğimiz film, tamamıyla Fransızca olacağı gibi, Fransa’yı da mesken edinecek. Vizyon tarihi kesinleşmeyen filmde, Microbe ve Diesel isimli iki arkadaşın yol hikayesine tanıklık edeceğiz. Tatil günlerini aileleriyle geçirmek istemeyen iki arkadaş, kendi inşa ettikleri arabayla Fransa yolculuğuna çıkacaklar.

Microbe et Gasoil Bande AnnonceLa bande-annonce de Microbe et Gasoil , mon nouveau film, vient d’arriver ! Alors en attendant sa sortie au cinéma le 8 juillet, j’espère qu’elle vous plaira !My new film, MICROBE AND GAZOLINE now has a french trailer. I’ll let you know once I get an english subtitled one. Hope you like it !

Posted by Michel Gondry on Tuesday, 16 June 2015

Filmden gelen ilk fragmanda, ne yazık ki İngilizce altyazı seçeneği bulunmuyor. Gondry, en kısa zamanda İngilizce altyazılı bir fragman paylaşacağına dair yeminler etti. Bekliyoruz…