UÇAN KAYKAY LEXUS 5 AĞUSTOS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

UÇAN KAYKAY LEXUS 5 AĞUSTOS’TA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR


Artık gerçek olsun


Marty McFly Geleceğe Dönüş 2’de DeLorean’a atlayıp geleceğe, 2015 yılına gittiğinde takvimler 1989 yılını gösteriyordu. Biz de yıllarca 2015’in gelmesini, sokaklarda uçan kaykaylarla gezeceğimiz günlere kavuşmayı bekledik. Ancak bütün mesaisini akıllı telefonlara harcayan mühendisler sağ olsun, uçan kaykaylar hayallerde yaşamaya devam etti. Bu süre içerisinde elbette uçan kaykayı hayata geçirmeye çalışanlar oldu, ancak sonuç her zaman hüsranla sonuçlandı. Biz de durumdan ümidimizi kesmek üzereydik ki, geçtiğimiz aylarda aslında bir araba firması olan Lexus, Lexushover isimli yeni bir uçan kaykay modeli üzerinde çalıştığını duyurdu.

Lexushover ile ilgili iki yeni video yayınlayan Lexus, bu kez net konuştu. Lexushover’ı test etmek için profesyonel kaykaycı Ross McGouran’la çalışan firma, merakla beklenen uçan kaykayın görücüye çıkacağı tarih olarak da 5 Ağustos’u işaret etti. Şimdiye kadar defalarca kandırıldık ama konu uçan kaykay olunca heyecanlanmamak elde değil…

Lexus’un yayınladığı son videoları aşağıda izleyebilir, siz de takviminizde büyük gün olan 5 Ağustos’u işaretleyebilirsiniz.