GÖZDE’NİN KANSERLE MÜCADELESİNDE YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR

GÖZDE’NİN KANSERLE MÜCADELESİNDE YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR


Hızla yayalım arkadaşlar


“Her şeyin başı sağlık” klişesi, dünyanın en en en en doğru klişesi… Sağlığımız tam anlamıyla yerinde olmadığı sürece hayatta bizi mutlu eden ne varsa, kiloyla önümüze atılsa bir şeyler değil, çok şeyler eksik oluyor. Sevgi, aşk, para, kariyer, anlık mutluluklar, upuzun mutlu anlar… Sizin için hangisi önemliyse seçin; hepsini veya birkaç tanesini. Günün sonunda sağlığımız yerinde değilse bu saydıklarımızı dolu dolu yaşasak bile içimizde bir yerlerdeki burukluğun önüne tam manasıyla geçemiyoruz.

Sağlığımız bizi yarı yolda bırakmasın, bıraksa da mücadele gücümüzü asla terk etmeyelim. Değerli olarak adlandırdığımız ne varsa onlara sarılalım, onlar da bize sarılsın.

Gözde Becerikli’ye de var gücümüzle sarılalım, mücadelesinde yardım namına elimizden gelen ne varsa yapalım. Aklıselim arkadaşlarımıza bu kampanyayı yayalım, onlar da kendi aklıselim arkadaşlarına yaysınlar.  2006’dan beri kanserle mücadele eden ve 9. ameliyatına hazırlanan yetenekli mi yetenekli, tatlı mı tatlı Gözde’nin henüz tanışmadığı en iyi arkadaşları olalım.

45 günlük süre ve 27.500 Dolar’lık bir hedef söz konusu. Bu hedefe 45 günden çok daha evvel ulaşacağımızdan zerre şüphemiz yok. Gözde sağlığına tam anlamıyla kavuştuktan sonra, bunu hakkıyla kutlayacağımız bir parti için kampanya açacağız daha.

Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. N’olur, mega hızlı yayalım!