GRAFİK TASARIMCI ARIYORUZ

GRAFİK TASARIMCI ARIYORUZ


BULUN, BULDURUN, YAPIN BUNU!


“Kriz var, kriz var” diyorlar…

Dolar olmuş 3, Euro olmuş 1000, bu durumda kriz tabii var. Peki kriz hangi sektörü vurmaz? Kriz sağlık sektörünü vurmaz; hasta olup evde kendini donduracak halin yok… Kriz yemek sektörünü vurmaz; acıkınca su içip, gazete yiyip uyuyacak halin yok… Ve en nihayetinde kriz grafik tasarım sektörünü vurmaz; niyesini bilmiyoruz ama vurmaz gibimize geldi, ya da en azından bizi kriz ilgilendirmiyor, o ayılıp bayılacağımız, ekranından gözlerimizi alamayacağımız grafik tasarımcımızı hararetle arıyoruz.

Açıkçası elektrik bantlarıyla verdiğimiz ilandan da biraz anlayacağınız üzere elektrikçi gibi bir grafik tasarımcı arıyoruz; yoktan başımıza iş çıkartıp bütün kurumsallara el atarak bozup düzeltecek, ruh hastası gibi duvarın içinden internet kablosu söker gibi font bulacak, “Aletin kafa gitmiş, komple değiştirmek lazım yoksa motoru yakarsın” diyerek bizim göremediğimiz projelerdeki hataları Elf gözleriyle görecek roket gibi birini arıyoruz.

Madde madde biraz daha açmamız gerekirse:

– “Play Tuşu sadece websitesi değil mi? Benlik o kadar iş var mı?” diye düşünme. Kreatif ajansımız Zombi Kreatif’te Play Tuşu ekseninde giden bir sürü yeme içme markamız, bir sürü vizyonlu işimiz var. Zevk alacağın, coşa coşa yapmak istediğin şeyler var.

– Photoshop ve Illustrator’ın efendisi, Flash ve HTML’de ise dünya markası olup mesleki deformasyonun sonlarında gezinmen bizim için olmazsa olmaz.

– Zombi Kreatif, Play Tuşu ile dirsek temasında yürüyen bir yapıda olduğundan dolayı proje yönetimi, fotoğraf, video, güzel yiyip içmek ve kreatif olarak kodlayabileceğiniz herhangi bir dala az biraz bulaşmış olmanız da size köfte olarak dönecektir.

– Günün sonunda bir memur ağzıyla konuşmamız gerekirse: bu pozisyon tam zamanlı (10.00 – 18.30 / ofis Asmalımescit Beyoğlu’nda) olup, sigortası, ticket’ı, insan maaşı ve güzel birası olan bir pozisyondur.

– Gözün ve yarattığın işler zaten jantiyse ve iş ahlakına inanıyorsan tecrübeye deli gibi bakmıyoruz ve “Tamam, sen gel Pazartesi başla” dedirtecek portfolyonu [email protected]‘da hararetle bekliyoruz.

 

Gel bizi bul.

Play Tuşu & Zombi Kreatif