HASTASI OLDUĞUMUZ TRUE DETECTIVE JENERİĞİNE STAR WARS AYARI

HASTASI OLDUĞUMUZ TRUE DETECTIVE JENERİĞİNE STAR WARS AYARI


Rust kalmadı, Yoda verelim


Birinci sezonuyla bitmek bilmeyen karşılaştırmalara maruz kalarak dünyayı, “Yeni sezonu kabullenip sevenler” ve “Eski sezonu unutamayanlar” olarak ikiye bölen True Detective’in ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ancak merak etmeyin, konumuz ikinci sezonun seyri veya finaliyle ilgili değil; yani spoiler yok, yani derin bir nefes alabilirsiniz.

Konumuz dizinin jeneriğiyle ilgili. True Detective’in jenerikleri iki sezondur hem gözümüze hem kulağımıza bölüm öncesi küçük bir ziyafet yaşatıyor. Nice dizi, jenerik kısmında zorla kendini ileri sardırırken, True Detective izlerken insan jenerik bitmesin istiyor. Bu durumun farkında olan Star Wars Minute isimli Youtube kanalı, True Detective’in açılış jeneriğini Star Wars’a uyarladı. The Handsome Family’den Far From Any Road parçası eşliğinde açılan video, ilk sezon jeneriğindeki kareleri birebir takip ediyor.

True Detective’in Rust ve Marty’li efsane jeneriğini bir de Star Wars’un efsane karakterleriyle izlemek için sizleri aşağıya alalım.