PINEAPPLE POP TAARRUZU DEVAM EDİYOR: RVLTN

PINEAPPLE POP TAARRUZU DEVAM EDİYOR: RVLTN


İlk yerli ananas bedava


Hemi Behmoaras ismi sizin için ne ifade ediyor? Bizim için çok çok şey ifade ediyor… Birebir tanıyorsanız, aynı anda dünyanın en tatlı ve en sevimsiz insanı olmayı başarabilen Behmoaras, iş işe geldiğinde ise tam bir Atom Karınca’ya dönüşüyor. Türlü türlü projelerle uğraşıyor, haftanın 7 gününden 8’inde farklı farklı etkinliklerde boy gösteriyor. Profesyonelliğine diyecek yok… Wembley’de de çalar, Berghain’da da, PVC standında da. Uçlarda yaşamaya bayılıyor, çiçek/tropik deseniyle fazlasıyla ciddi düşünüyor, çalarken yüzünde güller açıyor, Mac DeMarco şapkasıyla misafirlerine selam veriyor.

Paradisko projesiyle önemli müzik bloglarına misafir olan, Soundcloud hesabı ana baba gününden farksız hale gelen Hemi Behmoaras, şu sıralarda şahsi oynadığı projesi Pineapple Pop’a abanıyor. Pineapple Pop projesinin şimdilik son ve ilk tropik meyvesi olarak karşımıza çıkan RVLTN EP’si, orijinal halinin yanında, In Flagranti’nin elinden çıkma deli fişek bir remix’e sahip.

EP, 14 Eylül’de On The Fruit Music etiketiyle yayınlanacak.

Elektronik müziğe varsanız, yerli sahnedeki isimleri manavdan meyve seçer gibi özenle seçiyorsanız, yeni Pinepple Pop meyvesi tam size göre.

Hemi Behmoaras’ın “Sosyal medya nasıl kullanılır?” sorusunun net cevabı olan Twitter hesabını muhakkak takip edin.