SALI SALLANIR, AMA ACID PAULI’YLE DAHA DA İYİ SALLANIR

SALI SALLANIR, AMA ACID PAULI’YLE DAHA DA İYİ SALLANIR


Çeşme'de Salı Sallanır başkadır


Pazartesi haftanın ilk iş günü, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, cumartesi ve pazar tatil…

“Hey Play Tuşu, salıyı atladın.” dediğinizi duyar gibiyiz. Hayır, atlamadık.

Salının sallandığını çok iyi biliyoruz. Ama önemli olan nasıl sallandığı, kimin salladığı…

İstanbul gece hayatına sağladığı faydaları say say bitiremeyeceğimiz Vesvese’nin, il sınırlarını aşıp paranın katili yaz tatilinin en gözde seçeneklerine, Ruslar’ın sıcak denizlere inme politikasına benzer bir politikayla indiği malumunuz. Salı Sallanır başlıklı gecelerinde kaliteli elektronik müziği ensesinden tutup bizlerle buluşturan Vesvese, ettiği güzel etkinlik yemininden dönmemekte kararlı.

Ege’nin tatil başkenti Çeşme’yi abluka altına alan etkinlikleri görüp arttıran Salı Sallanır, bu gece Berlin’le yakın ilişkilerini devreye sokuyor. Daha evvelden pek çok kez dinleyip Elektronik Müzik Standartları Enstitüsü belgesi verdiğimiz Acid Pauli, bu kez Madeo Kum Beach’te konumlanacak.

Misafirperverlikten nasiplenerek sarı fırtına Kaan Düzarat ve Doğukan İres’ten sağlı sollu destek alacak Alman prodüktör/DJ’in, Madeo Kum Beach kumları üzerinde yerini alacak güzel insanlara “Ne geceydi be arkadaş!” dedirteceğinden zerre şüphemiz yok.