EFSANE NICKELODEON ÇİZGİ FİLMLERİ GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

EFSANE NICKELODEON ÇİZGİ FİLMLERİ GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR


Geri dönüşlerin en güzeli


90’lar ve 2000’lerin başında halen çocukluğunu ve ilk gençlik yıllarını yaşayan, günümüzün 25 yaş üstü kazık kadar insanlarına şahane haberlerimiz var. Aaahhh! Real Monsters, Doug, Hey Arnold! ve Rugrats gibi efsane çizgi filmleriyle bir jenerasyonu büyüten Nickelodeon, bu meşhur serilerden bazılarını tekrar hayata geçirmeyi planlıyor.

Nickelodeon’ın içerik sorumlusu Russell Hicks, yaptığı açıklamada klasikleşmiş eski serilerden bazılarını tekrar hayata geçirmek konusunda kararlı olduklarını belirtti. Eski işlerden hem kendilerinin sevdiği, hem de izleyiciler tarafından sevilen bazılarının yeniden çekileceğini söyleyen Hicks, isim vermek konusunda ise pek aceleci değil.

Özellikle Jurassic World’ün eskisinin anısına müthiş bir gişe başarısı yakalaması, sektörde 90’larda başarılı olan işlerin yeniden çekilmesini gündeme getirmiş durumda. 90’larda çocukluğunu yaşayan ve bugün birer yetişkin olan insanlar, çocukluklarının efsane yapımlarını tekrar görmek için neredeyse gözleri kapalı sinema salonlarına koşuyor, televizyonların karşısına geçiyor. Bu durum da haliyle yapımcıların ağızlarını fazlasıyla sulandırıyor.

Umarız Nickelodeon, bu nostalji hastalığından faydalanmak için baştan savma işlere kalkışmaz ve hem bugünün çocuklarının hem de bir önceki neslin ilgisini çekebilecek, şanına yakışır işler ortaya çıkarır.