İSTANBUL GECE HAYATININ BEST OF’U YARIN CANLI YAYINDA

İSTANBUL GECE HAYATININ BEST OF’U YARIN CANLI YAYINDA


8 saatlik güzel müzik maratonu


Yarın hava tam 14 derece. 2015 Sonbahar’ının şimdilik en soğuk gününü yaşayacağız. Yağmurdu, çamurdu derken dışarı çıkmak pek cazip gelmeyebilir. İstanbul Coffee Festival’da kafein doz aşımına maruz kalmak dışında ne gibi bir alternatifiniz var? İlla dışarı çıkacağım diyorsanız, İstanbul gece hayatının bu sezonki yıldızı olması kuvvetle muhtemel, taze açılan Klein’a uğrayabilirsiniz. Ama evinizin konforunda da güzel müziğe kavuşmak pekala mümkün.

Birkaç ay evvel yayın hayatına başlayan TBS Radio, İstanbul gece hayatının en gözde DJ ve prodüktörlerini tanrı misafiri ederken güzel müziği her zaman başrole alıyor. Elektronik müzik pastasının her diliminden birer örnek sunarak tek bir janraya bağlı kalmayan güzel insanlar, yarın şimdiye kadarki yayın hayatlarının en iddialı programlarından birini gerçekleştirecekler. Bir nevi İstanbul gece hayatının best of’u diyebileceğimiz bir kadro, onlarca müzik türünün en güzel örneklerini 8 saatlik canlı yayınla TBS Radio takipçileriyle buluşturacak. Kimler var, kimler…

Play Tuşu ve TBS Radio’nun ortaya karışık gecesi, bir nevi İstanbul Gece Hayatı Milli Takımı Aday Kadrosu’nu andırıyor. Andırmıyor ya, ta kendisi!

Postere baktınız, gecenin akışına da bakmak en doğal hakkınız.

18.00 – 19.00: Eren Erdol // TBS’in başbakanlarından, house ve four on the floor elektronik müzikle arası pek iyi, güneş batırmak için ideal.

19.00 – 20.00: Sarıyılan // Kaan Sezyum’un ne kadar kafası karışık setler çaldığını bilmeyen varsa önden çeyrek ritalin alarak dinlemeye hazırlanmalarını öneriyoruz.

20.00 – 21.00: Deniz Karaman // Orta Doğu’nun en güzel gülümseyen DJ’ine sadece bakarak bir küçük içilecekken, bir de iyi electronica çaldığını düşünün ve küçükle uğraşmadan direkt bir büyük söyleyin.

21.00 – 22.00: Buğra Orcan // Funk ve Soul’un kardeş olduğunu söyleyen Norman Cook’a konuyu tekrar irdelemesi gerektiğini, zira onların kan kardeşler olduğunu kanıtlayan abimiz. Epey oynak bir set bekleyin.

22.00 – 00.00: Club Bangkok // O anda dans pistinde neye ihtiyacınız varsa gözünüzün içine çok pis bakarak anlıyor, sonrasında Kaptan Mağara Adamı’nın gocuğu işlevi gören USB’lerimizden çekip çıkartıyoruz. Sabahlar olmuyor.

00.00 – 01.00: Men with a Plan // “Gidişat tuhaflaşınca, tuhaf olan profesyonelleşir.” cümlesine inancınızı yenilemek bu planlı programlı çocukların işi.

01.00 – 02.00: Mabbas // Plaklarını eritip sektör değiştirse ufak çaplı bir lastik fabrikası açabilecek olan DJ, karanlık techno’suyla kapanış için tam bir nokta atışı.

8 saatlik bu mega maratonu www.thatbigsquare.com‘dan takip edebilirsiniz. Dudullu’daki kondudan Karaköy’deki loft daireye kadar girdiği her yeri Berghain’a, Boiler Room’a çevirecek etkinlik lazım mıydı? O zaman doğru yerdesiniz.