MARTY MCFLY GÜNÜMÜZ 2015’İNDE

MARTY MCFLY GÜNÜMÜZ 2015’İNDE


Uçan kaykay kalmadı, Crocs terlik verelim?


Back to the Future 2’de Marty McFly’ın geleceğe gittiği tarih olan 21 Ekim 2015’e artık iyice yaklaştık. Yıllardır Facebook’ta yalan tarihlerle paylaşılan o gün sonunda gerçekten geliyor. 21 Ekim 2015, Marty’nin geleceğe gittiği gün olmakla birlikte, 1985’te doğan serinin 30. yıl dönümüne denk gelme özelliğini de taşıyor. Dolayısıyla Back to the Future kazanı şu an fokur fokur kaynıyor…

Geçtiğimiz günlerde Pepsi ve Universal Studios’un 21 Ekim için yaptığı hazırlıkları sizlerle paylaşmıştık. Son olarak Collage Humor, Back to the Future’la ilgili kısa bir animasyon hazırladı.

1989’da gösterime giren Back to the Future 2’de Marty McFly 2015 yılına, yani geleceğe gidiyordu. Gelecekte uçan arabalar, uçan kaykaylar ve bilimum fütüristik araç gereçle karşılaşıyordu. Yıllar ilerledikçe böyle bir gelecek bekleyen bizler ise avcumuzu bir güzel yaladığımızla kaldık.Dost meclislerinin vazgeçilmez konularından biri olan bu başarısızlığa Collage Humor da el attı ve “Ne umduk, ne bulduk?” tadında bir animasyon video hazırladı.

Marty McFly ve Dr. Emmett Brown’ın “gerçek geleceğe”, yani günümüz 2015’ine yolculuk yaptıkları animasyonu aşağıda izleyebilirsiniz.