THE FORCE AWAKENS’IN GENÇ OYUNCULARINDAN İLK FRAGMAN TEPKİSİ

THE FORCE AWAKENS’IN GENÇ OYUNCULARINDAN İLK FRAGMAN TEPKİSİ


Ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı...


Yeni Star Wars filmi The Force Awakens’ın merakla beklenen fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 1977’de ilk filmi izlemiş şimdinin yaşlı başlı adamlarından tutun, 2000’lerde gösterime giren ikinci üçlemeyi izlemiş şimdinin gençleri ve daha Star Wars’un ne olduğunu bile bilmeyen günümüz ufaklıklarına kadar kelimenin tam anlamıyla 7’den 77’ye herkesi müthiş bir heyecan dalgası sardı.

Hal böyle olunca aylardır Star Wars’la yatıp kalkan filmin oyuncuları için de durum, dünyanın geri kalanından farklı olmadı. Filmin başrollerindeki genç oyuncular John Boyega ve Daisy Ridley, projenin kalbinde yer almalarına ve her sahneyi bilmelerine, canlı canlı görmelerine rağmen fragmanı ilk izlediklerinde heyecandan ne yapacaklarını şaşırdılar. Genç oyuncular, fragmanı izlerkenki hallerini Instagram hesaplarından paylaştılar. John Boyega fragmanın sonuna doğru heyecandan kendini yerlere atarken, Daisy Ridley ise gözyaşlarına hakim olamadı. Daha fragmanı izlerken bu kadar heyecanlanan gençlerin filmin tamamını izleyince ne yapacaklarını ise şu an kestiremiyoruz. Boyega ve Ridley’nin dışında fragmana gelen bir diğer yanıt ise filmin resmi Instagram hesabından paylaşıldı ve R2-D2’dan tatlı olmasın, daha fragmandan Star Wars hayranlarının gönlünü alan BB-8’den geldi.

17 Aralık’ta ekranlarımızı şenlendirecek Star Wars: The Force Awakens’ın BB-8 dahil genç oyuncularının filmden gelen ilk fragmana verdikleri tepkileri aşağıda izleyebilirsiniz.

Star Wars Movies (@starwarsmovies) tarafından paylaşılan bir video ()