TOY STORY’DEKİ ANDY’NİN ODASINI BİREBİR GERÇEK HAYATA UYARLAMAK

TOY STORY’DEKİ ANDY’NİN ODASINI BİREBİR GERÇEK HAYATA UYARLAMAK


Hayranlıkla takıntı arasındaki ince cizgi


Hepimizin hayranı olduğu filmler, müzisyenler, sanatçılar var. Ancak bu hayranlığın seviyesi kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimisi için bu hayranlık durumu, sevdiği filmin posterini odasına asmak veya bir sahneyi bilgisayar ekranının arka planı yapmakken, kimisi için ise en sevdiği müzik grubuna ait bir t-shirt’ü giymek olabiliyor. Ancak normal karşılanabilecek bu durumların yanında, işin boyutunu sevdiğiniz filmdeki bir sahneyi tekrar yaratmak için iki yıl harcamaya vardırıyorsanız, olay hayranlıktan öte takıntı boyutlarına varabiliyor.

Morgan McCrew isimli Toy Story aşığı, işsizlik ve hayranlığın sınırlarını zorlayarak bu duruma güzel bir örnek veriyor. Büyük bir Pixar ve doğal olarak Toy Story hayranı olan McCrew, arkadaşlarıyla birlikte Andy’nin animasyon filmdeki odasını gerçek hayata uyarlamaya karar veriyor ve tam iki yıl süren çalışmalar başlıyor. Andy’nin mobilyalarından tutun, odasına astığı posterlere hatta ufak post-it’lere kadar her türlü detayı inceleyen McCrew ve işsiz arkadaşları, bütün detaylarıyla odayı birebir yaratıyorlar.

Toy Story 3’teki Andy’nin odasının gerçek hayata uyarlanmış halini yukarıda aşağıda inceleyebilirsiniz, Pixar ve Toy Story aşığı McCrew’un diğer işlerine ise buradan göz atabilirsiniz.