2015’İN İLK VE TEK TOOL KONSERİ HAYIRLI OLSUN

2015’İN İLK VE TEK TOOL KONSERİ HAYIRLI OLSUN


Darısı yeni albümün başına


Geçtiğimiz hafta Maynard James Keenan’ın yaptığı açıklamaları okuyan herhangi bir Tool hayranı, yıllardan beri bir türlü gelemeyen yeni albüm için iyiden iyiye umutsuzluğa kapılmıştır. Diğer projesi Puscifer’a ağırlık veren eşsiz frontman, yeni bir Tool albümü yapma konusundaki isteksizliğini apaçık belli ederek kalp kırmayı çok çok iyi becerdi. Hoş, birkaç ay evvel grubun albüm kayıtlarına girdiği haberleri ortalıkta dolanıyordu. Hal böyle olunca, Keenan’ın açıklamalarının bir ters köşe ihtimalini beraberinde getirmesini dilemekten başka çaremiz kalmıyor.

Maynard James Keenan’ın farklı karakterini bilenler için böyle bir açıklamanın ardından gereğinden fazla karalar bağlamanın da alemi yok…

Peki konser işi ne olacak? Bu sorunun cevabı hazır. Tool, Arizona’da gerçekleşen Monster Mash’te 2015’in ilk ve tek konserini verdi. Halloween gecesine denk gelen konserde Tool haliyle kostüm işine de girdi. Sahneye Led Zeppelin olarak çıkan Maynard ve arkadaşları, No Quarter cover’layarak görüntüyü iyiden iyiye pekiştirmiş oldu.