CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR’DAN İLK FRAGMAN GELDİ

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR’DAN İLK FRAGMAN GELDİ


Captain America VS Iron Man


Uzun zamandır beklenen süper kahramanı süper kahramana kırdıracak olan yeni Marvel filmi Captain America: Civil War’dan ilk fragman geldi.

2006 yılında Mark Millar’ın yazdığı “Civil War” isimli yedi bölümden oluşan çizgi roman serisinden uyarlanan filmde Amerikan Hükümetinin süper kahramanlara müdahale etmesi üzerine fikir ayrılığına düşen Captain America ve Iron Man’in karşı karşıya gelmesi anlatılıyor. Eski arkadaşı Bucky Barnes yani Winter Soldier’ı hükümete yem etmek istemeyen Captain America, her türlü kısıtlamaya ve devlet müdahalesine resti çekerken, Iron Man hükümet tarafında yer alıyor ve ikili, kaçınılmaz bir savaşa doğru sürükleniyorlar.

Mavi köşe yani Captain America köşesinde Hawkeye (Jeremy Renner), Falcon (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Ant-Man (Paul Rudd) ve Winter Soldier (Sebastian Stan) yer alırken, kırmızı köşe yani Iron Man köşesinde ise Vision (Paul Bettany), Black Panther (Chadwick Boseman), Black Widow (Scarlett Johansson) ve War Machine (Don Cheadle) yer alıyor. Merakla beklenen bir diğer konu Spider-Man’in filmde olup olmayacağı ise hala netlik kazanmadı. Genç oyuncu Tom Holland ile üç filmlik bir Spider-Man anlaşması imzalandı ancak bu anlaşma Civil War filmini kapsamıyor, yine de Holland’ın filmde ufak da olsa bir rolü olması bekleniyor.

6 Mayıs’ta gösterime girecek filmin yönetmenliğini son olarak Captain America: The Winter Soldier’ı çeken Anthony ve Joe Russo kardeşler üstleniyor. Captain America ve Iron Man’in yumruklarının konuştuğu ilk fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.