ÇİÇEK GİBİ BİR GOOGLE CHROME İÇİN: ARTSXDESIGN

ÇİÇEK GİBİ BİR GOOGLE CHROME İÇİN: ARTSXDESIGN


Sanat, Google Chrome içindir


Contemporary’de herkes selfie çekti diye şikayet edenler, Artinternational’da şapkalı karpuz ve oklavayla açılacak hamur kıvamına getirilmiş arabanın fotoğrafında yaşanan damping, Tuzlu Su konseptini algılamaya çalışırken hüzünleri değil de algıyı evde bırakmak… Sanatla imtihanımızda bir türlü orta yolu bulamadık arkadaş.

Gitsek bir türlü…

Fotoğraf çekip koymaya korkuyorsun, sergiyle ilgili ne var ne yoksa zaten Instagram’ınızda “Online izle, şimdi izle, HD izle” motto’suyla karşınıza çıkıyor. Her şeyden şikayet etme butonu açık kalıyor, “Bok atmak is the new black” zırhımızı kuşanıp insan yargılamaya başlıyoruz. Vay efendim selfie çekmiş güzide eserin yanında… Oysa Oscar Wilde ne demiş… Eminiz ki duruma uygun bir şeyler demiştir. Bırakın herkes istediği gibi fotoğraf çeksin, bırakın sergiye giderken kim ne giyiyorsa giysin… Bize ne? Yargılama mekanizmasında mavi ekran vere vere, yıllardır o çok şikayet ettiğimiz zihniyetten ne farkımız kalıyor şeker kardeşim?

Neyse sanat, sanat içindir demek yerine sanat, browser içindir demeye karar verdik bugün. Daha doğrusu kararı bir biz vermedik. Artsxdesign verdi, biz de onların verdiği yetkiye dayanarak bu güzel Google Chrome uzantısını yükledik. Ne de iyi ettik. Artsxdesign arşivindeki göz zevkine Thai masajı yapan bir ton harika fotoğrafın Google Chrome’unuzda her yeni sekme açışınızda karşınıza çıkmasına olanak veren uzantıyı, bedava, yani parasız indirebilirsiniz. Nereden indirebilirsiniz? Tam olarak şuradan.